Web Analytics Made Easy - Statcounter

یازده هزار سرباز و افسر از کشورهای اتحاد در آنها شرکت خواهند کرد. و البته این را باید یک تهدید نظامی برای روسیه دانست. اگر اوکراین به عضویت ناتو درآید، تهدیدات علیه روسیه افزایش خواهد یافت. در آن حالت، می توان به طور فرضی گفت که موشک های آمریکایی که تحت پیمان سابق منع موشک‌های هسته‌ای میان ‌برد قرار داشتند، می توانند در خارکوف یا مکان های دیگر در اوکراین مستقر شوند و در عرض چند دقیقه به شهرهای مرکزی روسیه برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسکو نه تنها باید با اقدامات دیپلماتیک، بلکه با اقدامات متقابل نظامی در برابر این تحرکات واکنش نشان دهد.»

 جوزف بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، تور اروپایی خود را با تهدیدهای جدید خطاب به روسیه آغاز کرد. وی در پایگاه نیروی هوایی سلطنتی در میلدن هال از واکنش «سخت و هدفمند» واشنگتن به «فعالیت های مضر» مسکو سخن گفت. فرض اینکه گفت وگوی بایدن و پوتین در ژنو به آسانی نخواهد گذشت به ما اجازه می دهد تا نه تنها در مورد این اظهارات بلکه در مورد افزایش فعالیت ایالات متحده و ناتو در اروپای شرقی و شمالی هم قضاوت کنیم.

در پس زمینه مانورهای بزرگ بالتپس و آرکتیک چلنج اگزرسایز در لهستان و در نزدیکی مرزهای روسیه و بلاروس، مرحله فعال تمرینات نظامی دراگون-۲۱ لهستان آغاز شده است. نیروهای حاضر در این مانورها حدود نه هزار و چهارصد نظامی لهستانی و هشتصد یگان از لشکرهای مکانیزه شانزدهم و هجدهم و همچنین نیروهای «دفاع سرزمینی» را شامل هستند. ماریوش بلاشاک، وزیر دفاع لهستان، اعلام کرده که که هدف اصلی از رزمایش دراگون-۲۱ آزمایش آمادگی رزمی تشکیلات نظامی است که وظیفه آنها حفاظت از مرزهای شرقی کشور است. پیشتر گزارش شده بود که همه مانورهای نظامی انجام شده توسط ورشو با هدف هماهنگی با بزرگ ترین مانور تاریخ ناتو، دفندر یوروپ -۲۱، پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی است که در لهستان نیز انجام خواهد شد. به گفته وزارت دفاع روسیه، «هدف اصلی این مانورها کار برای انتقال یک لشکر تمام عیار از ایالات متحده به اروپاست.» و چنین انتقالی هم اکنون در حال انجام است. واحدهای تانکی و موتوری ارتش آمریکا در لهستان متمرکز شده اند و علاوه بر آنها، یک پایگاه دائمی آمریکایی برای سیستم دفاع موشکی در لهستان ایجاد شده است. به گفته ولادیمیر پوتین، پنتاگون این امکان را خواهد داشت که «از پرتابگرهای مستقر در آنجا برای سیستم های تهاجمی که در عرض ۱۵ دقیقه به مرکز روسیه می رسند نیز استفاده کند.»

مسکو از این بابت نگران است و تلاش می کند تا تهدیدهای نظامی ناشی از نیروهای ناتو در اروپای شرقی و سیستم دفاع موشکی آمریکا را کاهش دهد. روز گذشته، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه یادآور شد که روسیه بارها پیشنهاد توقف استقرار موشک های زمینی کوتاه برد و میان برد در اروپا را داده و عملی شدن این پیشنهاد شامل بازدید از کالینینگراد و همچنین پایگاه های آمریکایی در رومانی و لهستان است که سیستم های دفاع موشکی را  در خود جای داده اند. لاوروف گفت این پیشنهاد توسط «آمریکایی ها نادیده گرفته شده است، چرا که آنها نمی خواهند کسی را به پایگاه های دفاع موشکی خود راه دهند.»

شمار قابل توجهی از نیروهای آمریکایی هم به زودی در اوکراین حضور خواهند یافت. در تاریخ ۲۸ ژوئن، تمرینات دریایی مشترک با ایالات متحده و دیگر کشورهای ناتو در اوکراین با نام سی بریز-۲۰۲۱ آغاز خواهد شد که وزارت دفاع روسیه آنها را تحریک آمیز ارزیابی کرده است. این وزارتخانه خاطرنشان می کند که «ناتو، در پوشش مانور قصد تحویل سلاح، مهمات و تجهیزات مدرن به نیروهای اوکراینی را دارد.»

ژنرال یوری نتکاچف، کارشناس مسائل نظامی، به نیزاویسیمایا گازیتا می گوید که «علاوه بر سی بریز-۲۰۲۱، شش مانور نظامی دیگر با مشارکت ایالات متحده و سایر کشورهای عضو ناتو در اوکراین برنامه ریزی شده است. یازده هزار سرباز و افسر از کشورهای اتحاد در آنها شرکت خواهند کرد. و البته این را باید یک تهدید نظامی برای روسیه دانست. اگر اوکراین به عضویت ناتو درآید، تهدیدات علیه روسیه افزایش خواهد یافت. در آن حالت، می توان به طور فرضی گفت که موشک های آمریکایی که تحت پیمان سابق منع موشک‌های هسته‌ای میان ‌برد قرار داشتند، می توانند در خارکوف یا مکان های دیگر در اوکراین مستقر شوند و در عرض چند دقیقه به شهرهای مرکزی روسیه برسند. مسکو نه تنها باید با اقدامات دیپلماتیک، بلکه با اقدامات متقابل نظامی در برابر این تحرکات واکنش نشان دهد.» این کارشناس نظامی بر این نکته تاکید می کند که فدراسیون روسیه قبلاً آمادگی خود را برای مانورهای استراتژیک زاپاد-۲۰۲۱ که در اواسط سپتامبر برگزار می شود، آغاز کرده است. به گفته نتکاچف، «یکی از ویژگی های این مانورها انتقال بخش قابل توجهی از نیروهای روسی به بلاروس است که با تحلیل گزارش های وزارت دفاع روسیه به عنوان بخشی از واحدها و زیرمجموعه های ارتش یکم زرهی و ارتش بیستم سلاح های ترکیبی در منطقه نظامی غربی (یکی از پنج منطقه نطامی در تقسیم بندی ارتش روسیه) فعالیت خواهند کرد. در این حالت می توان گفت که تانکهای روسی، انواع سلاح و مهمات و پرسنل نظامی به بلاروس منتقل می شوند نه با هدف انجام عملیات تهاجمی و جنگ برق آسا، بلکه برای اهداف دفاعی و تقویت گروه مشترک منطقه ای نیروهای دولت اتحادیه (روسیه و بلاروس).»

به گفته نمایندگان منطقه نظامی غربی، از طرف ارتش بیستم سلاح های ترکیبی، سربازان لشکر تفنگدار موتوری در مانورهای استراتژیک شرکت خواهند کرد. به گفته وزارت دفاع روسیه، آنها تمرینات نظامی خود را «در مناطق نظامی پوگنوو، کرینیتسا و ورونژ» آغاز کرده اند. مشخص است که علاوه بر واحدهای تانکی و تفنگدار موتوری، یک تیپ موشکی مجهز به سیستم های اسکندر-ام هم در ارتش یکم زرهی در شویا هستند. ولادیمیر پوپوف، کارشناس مسائل نظامی، به نیزاویسیمایا گازیتا می گوید: استقرار این تجهیزات همچنین مرتبط با سیستم های مستقر در منطقه کالینینگراد است. وی معتقد است استفاده از سیستم اسکندر در مانورهای استراتژیک زاپاد-۲۱ کاملاً منطقی می باشد. «اگر در حین تمرینات نباشد، پس کجا می توان از آموزش پرسنل موشک موشکی اطمینان حاصل کرد؟ - پوپوف این سوال را می پرسد و اضافه می کند: «البته ژنرال های ایالات متحده و ناتو چنین سناریوهایی از فعالیت های آموزش-جنگی را دوست ندارند.»

منبع: نیزاویسیمایا گازیتا / ترجمه: علی مفتح

دیپلماسی ایرانی

منبع: ساعت24

کلیدواژه: وزارت دفاع روسیه ایالات متحده دفاع موشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۳۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایسنا «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا در مصاحبه‌ای با مجله «تایم» که سه‌شنبه منتشر شد، بر اصرار ماه گذشته خود مبنی بر اینکه تل‌آویو باید «جنگ را به پایان برساند» قبل از آنکه هرگونه حمایت بین‌المللی را از دست بدهد، ایستاد.

ترامپ گفت: «فکر می‌کنم که اسرائیل یک کار بسیار بد در حوزه روابط عمومی انجام داده است. فکر می‌کنم ارتش اسرائیل نباید هر شب تصاویری از ساختمان‌های فروریخته و بمباران بفرستد.»

او در پاسخ به این سوال که آیا او تعلیق یا اعمال شروطی برای کمک نظامی ایالات متحده به رژیم صهیونیستی را به منظور پایان دادن به جنگ در نظر دارد، گفت «خیر.»

تهدید ناتو

در جریان گفت‌وگو با مجله تایم، ترامپ همچنین خطاب به اعضای ناتو گفت آنها را به حال خود رها می‌کند، مگر اینکه آنها هزینه‌های نظامی خود را افزایش دهند.

دونالد ترامپ به اعضای ناتو هشدار داده است که در صورت پیروزی در دور دوم ریاست‌جمهوری، آن‌ها «دست تنها» خواهند بود، مگر اینکه هزینه‌های نظامی خود را افزایش دهند. رئیس‌جمهور سابق ایالات متحده و نامزد سال ۲۰۲۴ گفت که پیام او به این ائتلاف نظامی این است: «اگر نمی‌خواهید هزینه کنید، پس خودتان هستید و خودتان.»

ترامپ که مدت‌هاست شکایت می‌کند که «ایالات متحده بار مالی ناروایی را در ناتو به دوش می‌کشد»، قبلا ماده پنج این معاهده، یعنی اصل دفاع جمعی ائتلاف را زیر سوال برده است.

در اوایل سال جاری، او بیشتر از این پیش رفت و گفت روسیه می‌تواند با متحدان ناتو که به اندازه کافی برای دفاع جمعی هزینه نکرده‌اند، «هر کاری که می‌خواهد انجام دهد.» ترامپ در مصاحبه مفصل خود با مجله تایم گفت هنوز روی حرفش هست.

یک اقیانوس فاصله

این سیاستمدار ۷۷ ساله گفت، اگر در انتخابات نوامبر دوباره کاخ سفید را به دست بگیرد، ادامه کمک‌های ایالات متحده به اوکراین مشروط به این خواهد بود که اروپا با این کمک‌ها مطابقت کند. واشنگتن تاکنون بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار، با حمایت جو بایدن و حمایت دو حزب اصلی کنگره، کمک به اوکراین ارسال کرده است.

ترامپ می‌گوید: «ما یک اقیانوس بین خودمان داریم، آنها هیچی.»

ترامپ نگفت که آیا به همه کمک‌های مالی آمریکا پایان می‌دهد یا خیر، اما گفت: «تا زمانی که اروپا شروع به برابری نکند، پول نمی‌دهیم. اگر اروپا قرار نیست پول بپردازد، چرا ما باید پرداخت کنیم؟ آنها بسیار بیشتر تحت تأثیر قرار می‌گیرند. ما یک اقیانوس بین خودمان داریم، آنها نه.»

رئیس‌جمهور سابق آمریکا همچنین اشاره کرد که در صورت پیروزی در دور دوم ریاست جمهوری، در حمایت نظامی دیرینه آمریکا از تعدادی از متحدان کشورش تجدیدنظر خواهد کرد. او پیشنهاد کرد که می‌تواند نیروهای آمریکایی را که با هدف بازدارندگی علیه نظام کیم جونگ اون، رهبر کره‌شمالی در کره‌جنوبی مستقر هستند، خارج کند.

ترامپ گفت که تدابیر فعلی «هیچ معنایی ندارد. چرا ما باید از کسی دفاع کنیم؟ و ما در مورد یک کشور بسیار ثروتمند صحبت می‌کنیم.»

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901651

دیگر خبرها

  • سرنگونی ۶ پهپاد اوکراینی به دست نیروهای روسی
  • اینسایدر: برنامه پوتین جنگ همه‌جانبه با ناتو نیست، تضعیف درونی است
  • دفاع هوایی پاشنه آشیل اتحادیه اروپا
  • روسیه: ارتش اوکراین ۹۳۰ نظامی دیگر را از دست داد
  • تصاویر تجهیزات چهارده کشور در روسیه
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه/اوکراین ۳۰۰ هزار پهپاد می‌خرد
  • دستور وزیر دفاع روسیه به ارتش برای اختصاص تسلیحات بیشتر در جنگ اوکراین
  • تحولات اوکراین| سکوت کاخ سفید درباره نابودی ۶ موشک دوربرد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • زلنسکی: پس از پایان جنگ انتظار داریم به عضویت ناتو درآییم